Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ citron jaune, pelé à vif
- 12 feuilles de basilic frais
- 40 g de sucre de canne
- 120 g de gin
- 6 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1035.5 kJ / 247.5 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 20.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 11.5 mg