Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and thyme polenta chips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
162.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Mashed pea and corn slice
40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min