Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and thyme polenta chips
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
162.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1246.3 kJ /
297.9 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Polenta
25 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Hommus dip
5 min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min