Urządzenia i Akcesoria
Spelt bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 portions
Składniki
-
water375 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
spelt flour300 g
-
baker's flour450 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
173.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
674.5 kJ /
160.6 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Buttermilk bread
2 godz.
Five seed bread
1 godz. 50 min
Apple cake
1 godz.
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Hommus dip
5 min
Four-seed honey butter
30 min
Cheat's sourdough
74 godz.
Rye loaf
40 min
Rustic bread
2 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min