Spelt bread rolls
TM6 TM5

Spelt bread rolls

4.4 (27 ocen)

Składniki

  • 375 g water
  • 3 tsp dried instant yeast or 30 g fresh yeast
  • 1 - 1 ½ tsp sea salt
  • 300 g spelt flour
  • 450 g baker's flour
  • 45 g extra virgin olive oil
  • sesame seeds, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
674.5 kJ / 160.6 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
26.2 g
Tłuszcz
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
2.7 g
Sód
173.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy