Urządzenia i Akcesoria
Spelt bread rolls
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 portions
Składniki
-
water375 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast3 tsp
-
sea salt1 - 1 ½ tsp
-
spelt flour300 g
-
baker's flour450 g
-
extra virgin olive oil45 g
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
173.3 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
674.5 kJ /
160.6 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flat bread
25 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Spelt bread
26 godz.
Spelt Margherita pizza
2 godz.
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Chocolate spelt biscuits
5 godz. 10 min
Butterfly cakes
1 godz.
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min
Rustic bread
2 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min