Wersje kompatybilne
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g wholemeal self-raising flour, plus extra to dust
- 250 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757.5 kJ / 181.3 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 272.5 mg
Alternatywne przepisy
Easy marshmallows
4h 25min
No fail mash potato
20 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40 min
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Ginger fluff
50min
Vegan bao sliders
Keine Bewertungen
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Herby potato salad with crisp topping
50min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Better banana cake
45 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min