Wersje kompatybilne
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g wholemeal self-raising flour, plus extra to dust
- 250 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 757.5 kJ / 181.3 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 28.9 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 272.5 mg
Alternatywne przepisy
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 Min
No fail mash potato
20 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 30 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 godz. 10 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Banana Nice cream
5 min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min
Chocolate lava pudding
40 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min