Urządzenia i Akcesoria
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan fruity dream (TM6)
5 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz. 30 min
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Coconut Yoghurt
19 godz. 15 min
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Raspberry crumble bars
40 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min