Urządzenia i Akcesoria
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
wholemeal self-raising flour plus extra to dust300 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.5 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
757.5 kJ /
181.3 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Brak ocen
Little mug gingerbread houses
5 godz. 30 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Vegan Ginger Biscuits
40 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min
ABC muffins
40 min
2 ingredient dough
30 min