Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra for sprinkling and seasoning
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 60 g celery, cut into pieces
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g beef mince
- 70 g tomato paste
- 1 - 2 pinches ground paprika
- 1 - 2 pinches chilli powder
- 2 tsp dried oregano
- 450 g tomato passata
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 110 g mozzarella, cut into pieces
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 12 fresh basil leaves
- 250 g ricotta (see Tips)
- 1 egg
- 1 - 2 pinches dried Italian herbs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1981 kJ / 471.7 kcal
- Białko
- 35.3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.2 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 1079.7 mg
Alternatywne przepisy
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Eggplant cannelloni
1sa 35 dk
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Cauliflower flammkuchen
1h
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Spring frittata
1h 15 min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min