Urządzenia i Akcesoria
Zucchini, corn and ricotta pancakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 pieces
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
sea salt¼ tsp
Pancakes
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces310 g
-
spring onion/shallot white part only1
-
butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs2
-
fresh sweet corn kernels130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 pieces
Sód
2731.6 mg
Białko
56.9 g
Kalorie
6757.2 kJ /
1608.9 kcal
Tłuszcz
77.6 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
44.9 g
Węglowodany
165.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.