Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
341 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poached Eggs
15 min
Cauliflower Mash
Brak ocen
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 30 min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Banana Nice cream
5 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min