Urządzenia i Akcesoria
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
370 g
Składniki
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
garlic clove1
-
dried bay leaf1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
341 mg
Białko
8 g
Kalorie
1440 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
19 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Versatile smooth soup
45 min
Kale Chips
40 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Greek cabbage salad
5 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min