Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g celery stalk, cut into pieces
  • 250 g carrot, cut into pieces
  • 100 g onion, cut into quarters
  • 100 g tomato, cut into quarters
  • 150 g zucchini, cut into pieces
  • 50 g fresh mushrooms, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 dried bay leaf
  • 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
  • 15 g extra virgin olive oil

Wartości odżywcze
na 370 g
Kalorie
1440 kJ / 344 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
19 g
Sód
341 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy