Urządzenia i Akcesoria
Spice-rubbed chicken with maple glaze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
ground smoked paprika¼ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
dried oregano¼ tsp
-
garlic flakes¼ tsp
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
skinless chicken breast fillets (approx 400-500 g) (see Tips)2
-
water100 g
-
pure maple syrup80 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
frozen green peas defrosted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
273.6 mg
Białko
42.1 g
Kalorie
1456.1 kJ /
348 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min