Urządzenia i Akcesoria
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Herb butter
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)1
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
fresh chives cut into thirds10 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter100 g
-
whole chicken2500 - 2800 g
Stuffed chicken and rice
-
garlic cloves2
-
eschalots cut into quarters80 g
-
bacon cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
fresh brown mushrooms cut into quarters150 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters150 g
-
frozen spinach150 g
-
basmati rice300 g
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce20 g
-
dried thyme1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dry Marsala wine50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2929 mg
Białko
123.5 g
Kalorie
4955.9 kJ /
1180 kcal
Tłuszcz
54.4 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini pad Thai frittatas
40 min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Prawn stir-fry
25 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Mushroom and bacon pasta
30 min