Urządzenia i Akcesoria
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Herb butter
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)1
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
fresh chives cut into thirds10 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter100 g
-
whole chicken2500 - 2800 g
Stuffed chicken and rice
-
garlic cloves2
-
eschalots cut into quarters80 g
-
bacon cut into pieces (approx. 1 cm)100 g
-
fresh brown mushrooms cut into quarters150 g
-
fresh portobello mushrooms cut into quarters150 g
-
frozen spinach150 g
-
basmati rice300 g
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce20 g
-
dried thyme1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dry Marsala wine50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2929 mg
Białko
123.5 g
Kalorie
4955.9 kJ /
1180 kcal
Tłuszcz
54.4 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
42.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken cacciatore
50 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken à la king
40 min