Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 33.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 753.3 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
White fish and lemon risotto
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Steamed fish with green mash
50 min
Lamb and barley soup
50 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Mushroom and bacon pasta
30min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min