Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Białko
- 36.6 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 33.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.6 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 753.3 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Steamed fish with green mash
50min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Prawn and saffron risotto
30 min
Fish pie
1 Std. 15 Min