Urządzenia i Akcesoria
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
753.3 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2290.6 kJ /
545.4 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40 λεπτ.
Pork and apple cider stew
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken cacciatore
50 λεπτ.
Meat stock paste
45 λεπτ.
Barley, bacon and chorizo soup
50 λεπτ.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Linguine with salmon and herbs
25 λεπτ.