Urządzenia i Akcesoria
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
hot water500 g
-
potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)4
-
olive oil for greasing
-
firm white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
eschalots2
-
unsalted butter50 g
-
leeks white part only, cut into thin slices (5 mm)300 g
-
white wine50 g
-
gluten free cornflour (see Tips)1 tsp
-
thickened cream200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
753.3 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2290.6 kJ /
545.4 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish pie
1 godz. 15 min
Steamed fish with green mash
50 min
Cod with citrus butter
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Simple steamed salmon
30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min