Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and green peppercorn pork fillet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
pork fillets (approx. 400 g each)2
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
dried rosemary3 tsp
-
green peppercorns1 tsp
-
dried bay leaf2
-
allspice berries2
-
light soy sauce5 g
-
Worcestershire sauce5 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.6 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
447.4 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 Std.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Old fashioned apple mocktail
1 Std. 5 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Turmeric fish
30 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min