Rosemary and green peppercorn pork fillet

Rosemary and green peppercorn pork fillet

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portions

Składniki

  • pork fillets (approx. 400 g each)
    2
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • dried rosemary
    3 tsp
  • green peppercorns
    1 tsp
  • dried bay leaf
    2
  • allspice berries
    2
  • light soy sauce
    5 g
  • Worcestershire sauce
    5 g
  • water
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 234.6 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 447.4 kJ / 106.5 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...