Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and green peppercorn pork fillet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
pork fillets (approx. 400 g each)2
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
dried rosemary3 tsp
-
green peppercorns1 tsp
-
dried bay leaf2
-
allspice berries2
-
light soy sauce5 g
-
Worcestershire sauce5 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.6 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
447.4 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Veal involtini
35 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Diane sauce
20 min
Citrus seafood salad
1 godz.