Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and green peppercorn pork fillet
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portions
Składniki
-
pork fillets (approx. 400 g each)2
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
honey20 g
-
sea salt1 tsp
-
dried rosemary3 tsp
-
green peppercorns1 tsp
-
dried bay leaf2
-
allspice berries2
-
light soy sauce5 g
-
Worcestershire sauce5 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.6 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
447.4 kJ /
106.5 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min