Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
day old bread cut into pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil to grease
-
onion cut into halves80 g
-
mince mixed, broken into pieces mixed (e.g. pork and beef)800 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
192.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
735 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna mornay
45 min
Whitebait fritters
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Curried sausages
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Lamb sausage ragu
30 min
Easy mac and cheese
40 min