Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
day old bread cut into pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil to grease
-
onion cut into halves80 g
-
mince mixed, broken into pieces mixed (e.g. pork and beef)800 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
192.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
735 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
All in one bowl bolognese
40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Curried sausages
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Apricot Chicken
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Jaffa muffin
40 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min