Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
day old bread cut into pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil to grease
-
onion cut into halves80 g
-
mince mixed, broken into pieces mixed (e.g. pork and beef)800 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
192.8 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
735 kJ /
175.7 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Curried sausages
40 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Apricot Chicken
35 min
Chicken pizzaiola
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Beef stroganoff
35 min
Tuatua fritters
45 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Macaroni carbonara
30 min