Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
gluten free cornflour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White fish and lemon risotto
30 min
Beef stroganoff
35 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Seafood con arroz
45 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min