Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
eschalots30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut into sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
Meat stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
unsalted butter20 g
-
gluten free cornflour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Veal pizzaiola
40 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Pork fillet with mustard
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Diane sauce
20 min