Urządzenia i Akcesoria
Lamb's fry with bacon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
lamb's liver (lamb's fry - see Tips)500 g
-
milk300 - 500 g
-
brown onion cut into halves200 g
-
rindless bacon rashers (approx. 230 g), cut into 3-4 cm pieces6
-
salted butter50 g
-
tomato sauce60 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
plain flour for dusting100 - 150 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped2 - 3 sprigs
-
mashed potatoes and cooked peas, to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1404.8 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
2874.6 kJ /
684.4 kcal
Tłuszcz
31.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pease Pudding
13 godz. 10 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Prune and orange stuffing
10 min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1 godz. 30 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 godz. 35 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min