Urządzenia i Akcesoria
Classic meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
brown onion cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds10 sprigs
-
day old bread torn into pieces3 slices
-
nutmeg1 tsp
-
milk250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tbsp
-
tomato sauce (see Tip)260 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef mince1000 g
-
mustard powder to taste2 - 3 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
water1000 g
-
new baby potatoes (2-3 per serve), washed18 - 20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
898.2 mg
Białko
46.4 g
Kalorie
1905 kJ /
453.6 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Tuna mornay
45 min