Urządzenia i Akcesoria
Tuscan bean soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish20 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 40 g)½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
pancetta diced50 g
-
celery stalk (approx. 30 g), diced1
-
carrot (approx. 70 g), diced1
-
zucchini diced30 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water160 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
crusty bread to serve2 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
3639.5 mg
Białko
54 g
Kalorie
4435.8 kJ /
1056.1 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
30.8 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
98.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Tuscan bean soup
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Minestrone
40 min
Zucchini soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Asparagus risotto
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min