Urządzenia i Akcesoria
Black bean enchiladas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Ranchero sauce
-
fresh coriander (approx. 25 g), leaves, stalks and roots, cut into thirds1 bunch
-
jalapeño chilli trimmed, deseeded and cut into halves (optional)1
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
green capsicum cut into quarters100 g
-
olive oil2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)½ tsp
-
tomato passata350 g
-
water150 g
-
lime juice2 tsp
Filling
-
olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 2 cm)60 g
-
avocados flesh only2
-
lime juice2 tsp
-
brown onion cut into quarters100 g
-
garlic cloves2
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 460 g after draining)800 g
-
ground cumin¼ tsp
-
green capsicum cut into cubes (approx. 5 mm)100 g
-
frozen corn kernels200 g
-
salt¼ tsp
-
tortillas8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
835.3 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1586.6 kJ /
377.8 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian chilli
35 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Rendang curry
30 min
Satay noodle salad
35 min
Caribbean curry
40 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Hearty lentil chilli
50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Lentil bolognese
30 min