![Black bean enchiladas Black bean enchiladas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b08a489b-a6c8-4618-8598-6684ddd9793c/Derivates/3f90048e-ddaf-4f16-95be-f0973f5853b2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ranchero sauce
- 1 bunch fresh coriander (approx. 25 g), leaves, stalks and roots, cut into thirds
- 1 jalapeño chilli, trimmed, deseeded and cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g green capsicum, cut into quarters
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp salt
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g tomato passata
- 150 g water
- 2 tsp lime juice
Filling
- olive oil, for greasing
- 60 g cheddar cheese, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 2 avocados, flesh only
- 2 tsp lime juice
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 800 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 460 g after draining)
- ¼ tsp ground cumin
- 100 g green capsicum, cut into cubes (approx. 5 mm)
- 200 g frozen corn kernels
- ¼ tsp salt
- 8 tortillas
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1586.6 kJ / 377.8 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 835.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegetable lasagne
1h 35min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetarian chilli
35min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Hearty lentil chilli
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Vegetable chilli
50min
Lentil bolognese
30 min
Caribbean curry
40 min
Smoky Mexican bean soup
35min