Urządzenia i Akcesoria
Versatile smooth soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, to sauté (e.g. garlic, onion, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
1 tbsp curry powder, of choice (optional)Indian curry paste or curry paste of choice (optional)1 - 2 tbsp
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celeriac, parsnip, green peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper to season
-
pouring (whipping) cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.7 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
508.9 kJ /
121.6 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Mushroom risotto
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Traditional minestrone
45 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
No fail mash potato
20 min
Brown rice
50 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min