Urządzenia i Akcesoria
Versatile smooth soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, to sauté (e.g. garlic, onion, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
1 tbsp curry powder, of choice (optional)Indian curry paste or curry paste of choice (optional)1 - 2 tbsp
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celeriac, parsnip, green peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper to season
-
pouring (whipping) cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.7 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
508.9 kJ /
121.6 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chunky guacamole
10 min
Yoghurt cheese
24 godz. 40 min
Creamy potato mash
30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Banana bread
1 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
Homemade toasted muesli
30 min
No fail mash potato
20 min