One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards

One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards

3.2 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon jaune coupé en quatre
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 350 g de pâtes sèches type orecchiette
  • 850 g d'eau bouillante
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g d'épinards frais
  • 150 g de fromage de chèvre frais en morceaux
  • 100 g de jambon cru en chiffonnade

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505 kcal / 2125 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...