
Wersje kompatybilne
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon jaune coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de pâtes sèches type orecchiette
- 850 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g d'épinards frais
- 150 g de fromage de chèvre frais en morceaux
- 100 g de jambon cru en chiffonnade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 505 kcal / 2125 kJ
- Białko
- 31 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 58 g