Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge

Farfalle au porc, aux champignons et à la sauge

3.4 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 500 g de viande de porc en morceaux
  • 2 brins de thym frais effeuillés
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de tomates concassées en conserve
  • 200 g de champignons de Paris frais coupés en deux
  • 10 feuilles de sauge fraîche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de pâtes sèches, type farfalle

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 586 kcal / 2474 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...