Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle

Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle

3.6 59 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de noisettes
  • 100 g de cheddar râpé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 escalopes de veau fines (500 g environ)
  • 1075 g d'eau
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
  • 2 c. à soupe de miel
  • 1 c. à soupe de moutarde
  • 3 brins de thym frais effeuillés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 747 kcal / 3129 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...