Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de poireaux, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Minimuffins de butternut au comté
30min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min
Clafoutis de poulet et poivron
1h 20min
Viande des Grisons, butternut au curcuma
45min
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1 Std. 10 Min
Cake jambon et boursin
50min