Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de poireaux, en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 6 tranches de pancetta
- 4 œufs
- 300 g de lait écrémé
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Minimuffins de butternut au comté
30min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
Semoule de chou-fleur aux crevettes
15min
Flan de carotte, gouda et cumin
50min
Quiche sans pâte aux lardons, salade de carottes
30min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10 min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min