Clafoutis de poivrons à la coppa et au parmesan

Clafoutis de poivrons à la coppa et au parmesan

3.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 120 g de farine de petit épeautre complète
  • 1 pincée de sel
  • du poivre moulu
  • 3 œufs
  • 30 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 3 brins de basilic frais effeuillés, et un peu pour servir
  • 200 g de lait
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de poivrons de couleurs différentes, en lamelles
  • 1 gousse d'ail émincée
  • 160 g de coppa (8 tranches)
  • 30 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 659.7 mg
Białko 32.7 g
Kalorie 2859.6 kJ / 683.5 kcal
Tłuszcz 37.1 g
Błonnik 22.6 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 69.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...