
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 80 g de poivron rouge taillé en lanières
- 80 g de poivron jaune taillé en lanières
- 80 g de poivron vert taillé en lanières
- 400 g de filet de poulet taillé en lanières
- 6 pincées de sel
- 6 pincées de poivre moulu
- le zeste d'un citron jaune non traité râpé
- 2 branches de thym frais effeuillées
- 300 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 3 œufs
- 50 g d'oignon nouveau coupé en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 290.3 kcal / 1221.8 kJ
- Białko
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Węglowodany
- 18.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Sód
- 1176.8 mg