Pickles de radis roses et noirs
TM5

Pickles de radis roses et noirs

4.2 (14 ocen)

Składniki

  • 250 g de vinaigre de framboise
  • 400 g d'eau
  • 10 g de gros sel
  • 150 g de sucre de canne
  • 1 c. à café de poivre 5 baies
  • 3 branches de thym frais
  • 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
  • 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 bocal
Kalorie
757.8 kJ / 179 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
41.3 g
Tłuszcz
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3 g
Sód
850.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy