Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 850.8 mg
Alternatywne przepisy
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 Min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 Min
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Pesto aux fanes de carotte
10min
Pesto à l'ail des ours
10min
Tzatziki
3 godz. 5 min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Rillettes de canard
2h 30min
Coleslaw
15 Min
Vin chaud alsacien de Noël
40 min
Tartinade de radis noir
5min