Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de vinaigre de framboise
- 400 g d'eau
- 10 g de gros sel
- 150 g de sucre de canne
- 1 c. à café de poivre 5 baies
- 3 branches de thym frais
- 200 g de radis roses (1 botte env.), sans les fanes et coupés en morceaux
- 1 ½ radis noir, épluchés et coupés en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 757.8 kJ / 179 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 850.8 mg
Alternatywne przepisy
Pain feuilleté au pesto de fanes
3h 30min
Gomasio
5 Min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1u.
Pesto aux fanes de carotte
10min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Brak ocen
Coleslaw
15min
Coleslaw quadricolore
20min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2h 15min
Salade de céleri aux raisins et aux noix
10min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Tartinade de radis noir
5 Min