Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 60 g butter
- 1 - 2 tsp curry powder, plus extra ¼ teaspoon for chickpeas
- 4 carrots, cut into pieces
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g canned chickpeas, rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 tbsp olive oil, to taste
- 250 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 376 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 22.9 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.1 g
- Błonnik
- 8.1 g
- Sód
- 999.7 mg
Alternatywne przepisy
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Carrot and coriander soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Vegetable soup
35 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min