
Urządzenia i Akcesoria
Zucchini soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves50 g
-
garlic clove (optional)1
-
zucchini cut into pieces500 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
butter10 g
-
cream cheese40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
79.2 kcal /
332.6 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Sód
685 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Carrot and coriander soup
30 min
Vegetable soup
35 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Spicy cauliflower soup
20 min