Zucchini soup

4.7 505 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • brown onion cut into halves
    50 g
  • garlic clove (optional)
    1
  • zucchini cut into pieces
    500 g
  • water
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • butter
    10 g
  • cream cheese
    40 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 685 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 332.6 kJ / 79.2 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...