Urządzenia i Akcesoria
Zucchini soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves50 g
-
garlic clove (optional)1
-
zucchini cut into pieces500 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
butter10 g
-
cream cheese40 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
685 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
332.6 kJ /
79.2 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Warm cabbage dish
15 min
Carrot and coriander soup
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min