Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove (optional)
- 500 g zucchini, cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g butter
- 40 g cream cheese
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 332.6 kJ / 79.2 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 685 mg
Alternatywne przepisy
Curried carrot and ginger soup
40 min
Cream of tomato soup
25 Min
Carrot and coriander soup
30 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min