Zucchini, Brie and basil soup
TM6 TM5

Zucchini, Brie and basil soup

4.3 (41 ocen)

Składniki

  • 120 g brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 leek, white part only, cut into quarters
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 40 g salted butter
  • 20 g gluten free plain flour (see Tips)
  • 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 600 g warm water
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1196.9 kJ / 284.9 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
8.6 g
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
3.5 g
Sód
751.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy