Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 751.5 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Zucchini soup
25 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Spiced red wine pears
45min
Chicken moghrabieh
25h 15 min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Ukrainian borscht
35 Min