Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.6 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
385.5 kJ /
91.8 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
40 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Rice salad
1 godz.
Hearty seven vegetable soup
30 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Tomato pasta sauce
40 min