Vegetable soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable soup

4.7 (613 ocen)

Składniki

  • 300 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh tomato, cut into halves
  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 600 g water
  • 20 g butter or olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
385.5 kJ / 91.8 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
3.7 g
Sód
184.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy