
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
91.8 kcal /
385.5 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
184.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Tomato and red lentil soup
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Mashed potatoes
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Minestrone
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Tomato pasta sauce
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Cauliflower gratin
1 godz.