Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and basil soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters120 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (3-4 cm)1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
raw cashews100 g
-
canned whole tomatoes800 g
-
filtered water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
salt1 pinch
-
sugar1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.9 g
Kalorie
1137.8 kJ /
270.9 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min