Urządzenia i Akcesoria
Mexican chicken soup
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
fresh oregano leaves only3 sprigs
-
fresh coriander leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing4 sprigs
-
fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
ground cumin1 tsp
-
olive oil1 tbsp
-
limes cut into halves2
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (2 cm)350 g
-
water750 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained400 g
-
canned kidney beans rinsed and drained400 g
-
fresh tomatoes finely diced190 g
-
spring onions/shallots trimmed and sliced2
-
red capsicum deseeded and diced140 g
-
avocado flesh only, sliced240 g
-
cabbage shredded180 g
-
corn chips to serve
-
sour cream to serve
-
pickled jalapeño chillies to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1542.8 mg
Białko
21.4 g
Kalorie
2753.8 kJ /
655.7 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
13.2 g
Tłuszcz nasycony
16.3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Miso fish with Asian greens
24 godz. 45 min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 min
Turmeric fish
30 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min