![Mexican chicken soup Mexican chicken soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C05D17D1-2993-45D4-9C0F-9E48E712092B/Derivates/DF423C3F-4A9B-4F4B-A338-FF7C5E95C849.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 43.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.3 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 1542.8 mg
Alternatywne przepisy
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Layered lamb curry
1 Std.
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Curry lamb soup (TM5)
5h 10min
Mexican cottage pie
1h 30min
Quick chicken curry
35min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Smoky Mexican bean soup
35min
Mexican chicken stew
40 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min