Urządzenia i Akcesoria
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
pickled capers1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
garlic clove1
-
anchovy fillets2
-
lemon zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice½ tsp
-
salted butter softened130 g
-
tomato sauce1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
brandy1 tsp
-
Madeira wine (see Tips)1 tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
curry powder¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
olive oil for brushing
-
salt to season
-
beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
45.2 g
Kalorie
1963.4 kJ /
464.6 kcal
Tłuszcz
31.6 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn saganaki with feta
35 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Veal involtini
35 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 godz. 35 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Asian-style mussels
30 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Garlic prawns
25 min