![Grilled eye fillet with Café de Paris butter Grilled eye fillet with Café de Paris butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fc4a90ad-9818-43ac-b714-bf8030beef6d/Derivates/f4a158f9-3a60-43dc-b5e4-78cc955ba32e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tsp pickled capers
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 anchovy fillets
- ½ tsp lemon, zest only, no white pith, plus 2 teaspoons juice
- 130 g salted butter, softened
- 1 tsp tomato sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp brandy
- 1 tsp Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp Worcestershire sauce
- ¼ tsp sweet paprika
- ¼ tsp curry powder
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for brushing
- salt, to season
- 6 beef fillet steaks (approx. 200 g each - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1963.4 kJ / 464.6 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1sa 50 dk
Prawn salad with horseradish cream
1h
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Café de Paris butter
25 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min