Urządzenia i Akcesoria
Steamed coconut and prawn soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, plus extra for garnishing2
-
coconut milk800 g
-
red curry paste (see Tips)2 tbsp
-
fish sauce (gluten free)3 tsp
-
peeled, medium raw prawns with tails on (approx. 750 g)24
-
dried rice noodles80 g
-
boiling water for soaking
-
micro herbs for garnishing (optional)
-
fresh limes cut into cheeks, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
7050.3 mg
Białko
177 g
Kalorie
9744 kJ /
2320 kcal
Tłuszcz
132.9 g
Błonnik
11.4 g
Tłuszcz nasycony
101.6 g
Węglowodany
104.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Crab linguine
30 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Vindaloo pork
5 Std. 10 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Mussels in coconut milk
25 Min
Fish soup
40 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min