Urządzenia i Akcesoria
Linguine with lemon and prosciutto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1452.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
2872 kJ /
683.8 kcal
Tłuszcz
37.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
55.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min