![Linguine with lemon and prosciutto Linguine with lemon and prosciutto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/036E1E89-E7CC-4C99-B969-540896A11F0F/Derivates/BA406C9E-C618-41F3-84FB-5BF2A31EE896.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1200 g boiling water
- 300 g linguine pasta
- 1 tsp salt
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tbsp pickled capers
- 1 lemon, zested and juiced
- 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
- 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2872 kJ / 683.8 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 55.8 g
- Tłuszcz
- 37.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1452.4 mg
Alternatywne przepisy
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken and mango salad
35 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Linguine with salmon and herbs
25min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 мин.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min