Urządzenia i Akcesoria
Lamb and quinoa stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms (see Tips)20 g
-
water350 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
celery stalk cut into pieces (3 cm)1
-
oil1 tbsp
-
tomato paste80 g
-
ground cumin2 tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
dried bay leaf1
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
lamb cut into cubes (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh button mushrooms cut into quarters200 g
-
zucchini cut into pieces (approx. 2 cm)170 g
-
frozen corn kernels90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.2 mg
Białko
27 g
Kalorie
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Lamb and barley soup
50 min
Chicken cacciatore
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Irish stew
1 godz. 30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min