Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salad with mango salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
black quinoa60 g
-
white quinoa60 g
-
water700 g
-
mango flesh only, diced (1.5 x 1.5 cm)1
-
red capsicum deseeded and diced¼
-
cherry tomatoes cut into halves3 - 4
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
ground cumin¼ tsp
-
sea salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
lemon juice (approx. 1 lemon), to taste1 - 2 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained200 g
-
dried goji berries soaked in water for 5-10 minutes until softened then drained40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
422 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
2245.6 kJ /
536.7 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
15.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
93.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Colourful quinoa salad
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Miso coleslaw
20 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min