Black bean tomato soup with coriander lime cream
TM6 TM5 TM31

Black bean tomato soup with coriander lime cream

4.7 (108 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 80 g celery, cut into pieces
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
  • 50 g roasted red capsicum
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp chilli powder
  • 1 tbsp tomato paste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 500 g water
  • ¼ tsp salt
  • 1 lime, zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve
  • 70 g sour cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
922.5 kJ / 219.5 kcal
Białko
6.5 g
Węglowodany
12.5 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
7.2 g
Sód
588.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy