Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 300 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone
- 2 sachets de sucre vanillé
- 20 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de chocolat noir
- 100 g chocolat au lait
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1912 kJ / 461 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake aux speculoos
1 Std.
Macarons à la fraise
2 Std. 30 Min
Baguette farcie au chorizo
2h 15min
Brioche suisse béchamel-saumon
2 Std.
Crème dessert aux speculoos
6sa 20 dk
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15ωρ.
Tarte à gros bords
1h 50min
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Crème pâtissière à la pistache
30 Min