Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 105 g de beurre, en morceaux
- 60 g sucre glace
- 20 g de poudre d'amande
- 25 g d'œuf
- 1 pincée de sel
- 55 g de cassonade
- 55 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 1 pomme, en petits cubes
- 150 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1680 kJ / 402 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake aux speculoos
1 godz.
Cake marbré chocolat-pistache
1 Std. 30 Min
Gâteau aux poires et noisettes
1 Std. 35 Min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Gâteau aux pommes
1 godz.
Financiers pistache et framboise
35 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Gâteau chocolat-café meringué
1sa 10 dk
Crumble pommes-framboises
50min
Crumble pomme-cannelle
45min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min