Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 105 g de beurre, en morceaux
- 60 g sucre glace
- 20 g de poudre d'amande
- 25 g d'œuf
- 1 pincée de sel
- 55 g de cassonade
- 55 g de farine T55, et un peu pour le plan de travail
- 1 pomme, en petits cubes
- 150 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1680 kJ / 402 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Dame blanche
12h
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3 godz. 45 min
Bonhomme pain d'épices à la vanille et au chocolat
Brak ocen
Napolitain
4h 20min
Gaufres et coulis de chocolat blanc
1h
Crêpes fourrées choco-noisette
1j 55 menit
Gaufres mini-sucre
50min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Tarte aux framboises
1h 20 min
Coulant au chocolat, cœur rocher au chocolat
30min