Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de fraises fraîches, lavées et équeutées
- 50 g d'eau
- 800 g de sucre en poudre
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3723.5 kJ / 879 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 213.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 8.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture allégée framboise-abricot sec
6h
Confiture melon-anis
6h
Gelée de raisin
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de fraises
6h
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1h 50min
Confiture tomate-vanille
1sa
Gelée de framboise
6h
Confiture de poires
6h