Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de fraises fraîches, lavées et équeutées
- 50 g d'eau
- 800 g de sucre en poudre
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3723.5 kJ / 879 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 213.5 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 8.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture ananas-mangue
1h 15min
Confiture de cerises
6 Std.
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de mirabelles
1h 20 min
Confiture légère cerise-fraise
40 Min
Gelée de groseille
35min
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture de poires
6 Std.