Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 100 g d'eau
- 40 g de beurre (dont 15 g pour les moules)
- 180 g de sucre en poudre (dont 10 g pour les moules)
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1845.5 kJ / 442.5 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 10.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Far breton aux pruneaux
1h
Brioche des rois citron et fève tonka
4h 30 min
Flans coco-Passion
1h
Galette des Rois frangipane pistache
1u. 45min
Galette frangipane aux framboises
1hod. 30min
Riz au lait de coco
40min
Cannelés à la fleur d'oranger
14sa
Gâteau banane-coco
1h 10min
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Gâteau cubain au rhum et à la banane
1h
Mousse chocolat-tonka
4 godz. 20 min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40 min