Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de noix de coco déshydratée et râpée
- 100 g d'eau
- 40 g de beurre (dont 15 g pour les moules)
- 180 g de sucre en poudre (dont 10 g pour les moules)
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1845.5 kJ / 442.5 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 10.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace vanille, noix de pécan et caramel au beurre salé
8 godz. 30 min
Flan brésilien aux œufs
1h 5min
Beignets hollandais (Oliebollen)
1h 45min
Risotto fraise-rhubarbe
50min
Gâteau banane-coco
1 godz. 10 min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 godz. 10 min
Riz au lait de coco
40min
Flans coco-Passion
1 godz.
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40min
Flan individuel à la vanille
50min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min