Urządzenia i Akcesoria
Rustykalna przyprawa do chleba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
30 g kminku
-
30 g nasion kolendry
-
15 g czarnuszki
-
15 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
1 ½ łyżeczki ziaren anyżu
-
1 ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31.8 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1458.3 kJ /
348.5 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
33.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zakwas pszenno-jabłkowy
48 godz. 20 min
Ziołowa przyprawa do chleba
5 min
Przyprawa do chleba
5 min
Chleb wenecki na zakwasie
17 godz. 10 min
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 godz. 50 min
Rustykalne zakręcone bagietki na zakwasie z nadzieniem serowo-oliwkowym
26 godz.
Szwajcarski chleb rustykalny
25 godz. 20 min
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14 godz. 30 min
Chleb drwala
24 godz. 30 min
Ciabatty na zakwasie
17 godz.
Chleb na maślance i zakwasie
18 godz.
Prosty chleb mieszany
3 godz. 40 min