Urządzenia i Akcesoria
Rustykalna przyprawa do chleba
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
30 g kminku
-
30 g nasion kolendry
-
15 g czarnuszki
-
15 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
1 ½ łyżeczki ziaren anyżu
-
1 ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31.8 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1458.3 kJ /
348.5 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
33.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O PIECZYWIE
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Prosty chleb mieszany
3 godz. 40 min
Chleb drwala
24 godz. 30 min
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 godz. 50 min
Szwajcarski chleb rustykalny
25 godz. 20 min
Chleb wenecki na zakwasie
17 godz. 10 min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16 godz. 30 min
Chleb pszenny na zakwasie
15 godz.
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14 godz. 30 min
Suszony zakwas
24 godz. 10 min
Ziołowa przyprawa do chleba
5 min
Przyprawa do chleba
5 min
Chleb na maślance i zakwasie
18 godz.