
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g migdałów, ze skórką
- woda wrząca, do namoczenia migdałów
- 600 g wody
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 193 kcal / 807.5 kJ
- Białko
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Sód
- 4.3 mg