Pesto di scarola e pecorino
TM6

Pesto di scarola e pecorino

4.6 (18 ocen)

Składniki

  • 60 g di pecorino Romano a pezzi
  • 30 g di mandorle pelate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 200 g di scarola, le foglie lavate e asciugate, a pezzi
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
5717 kJ / 1366 kcal
Białko
35.6 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
132.3 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Błonnik
8.7 g
Sód
1943.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy