Vellutata di sedano rapa e mele renette
TM6

Vellutata di sedano rapa e mele renette

4.4 (18 ocen)

Składniki

  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 mele renette, 1 a cubetti e 1 sbucciata e a pezzi
  • 60 g di speck a listarelle
  • 40 g di scalogno a pezzi
  • 400 g di sedano rapa, pelato e a pezzi
  • 200 g di patate, pelate e a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • 150 g di ricotta
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1416.3 kJ / 338.5 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
22.7 g
Tłuszcz
23.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy