
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata porri, patate, prosciutto e crema al limone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla in quarti180 g
-
di porro a rondelle500 g
-
di patate a pezzi400 g
-
di acqua800 g
-
di timo fresco con le foglie rimosse4 rametti
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di pepe macinato + q.b.1 pizzico
-
di pinoli sgusciati50 g
-
di panna fresca liquida60 g
-
scorza di limone q.b.
-
di prosciutto crudo di Parma8 fette
-
basilico fresco q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
300 kcal /
1256 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Che zuppe
15 Przepisów
Włochy
Włochy