Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre, ramolli
- 100 g de pépites de chocolat
- 2 c. à soupe de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1391 kJ / 334 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Napolitain
4 Std. 20 Min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Sablés viennois
45 dk
Petites gâches au chocolat au lait
15 Std. 10 Min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 dk
Donuts marbré
30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 godz. 30 min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min