Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre, ramolli
- 100 g de pépites de chocolat
- 2 c. à soupe de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1391 kJ / 334 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Baguette viennoise
2h 30 min
Petits pains aux pépites de chocolat
4h 10min
Sablés viennois
45 min
Madeleines marbrées choco-vanille
1h 25 min
Pains au lait et pépites de chocolat
3u. 30min
Biscuits des petits écoliers
3 godz. 50 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Chouquettes du goûter
35 min