
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre de canne blond
- 3 œufs
- 50 g de lait
- 200 g de farine de blé
- 11 g de levure chimique
- 150 g de beurre demi-sel ramolli, et 1 noisette pour la plaque
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 225 kcal / 968 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Węglowodany
- 25 g