Urządzenia i Akcesoria
Pâte de speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
370 g
Składniki
-
20 g de sucre en poudre
-
25 g de cassonade
-
200 g de biscuits speculoos émiettés
-
100 g de lait entier
-
50 g de beurre doux coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
749 mg
Białko
16 g
Kalorie
6593 kJ /
1576 kcal
Tłuszcz
84 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
48 g
Węglowodany
187 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 godz.
Chocolat chaud sur bâtonnet
1 godz. 20 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 godz. 30 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Bouchées caramel-chocolat
4 godz. 45 min
Curd à la framboise
15 min
Beurre de cacahuète
10 min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Cookies choco-speculoos
30 min