Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de sucre en poudre
- 25 g de cassonade
- 200 g de biscuits speculoos, émiettés
- 100 g de lait entier
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 370 g
- Kalorie
- 6593 kJ / 1576 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 187 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Tłuszcz nasycony
- 48 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 749 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème dessert saveur madeleine
20min
Croquants aux noix
1h 30min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Shortbread caramel au beurre salé
2 godz. 25 min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2h 40min
Sauce au caramel
1h 30min
Cookies choco-speculoos
30 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Beurre de cacahuète
10min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 min
Brookie
1 godz.
Délice pomme-speculoos
12h