Urządzenia i Akcesoria
Pâte de speculoos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
370 g
Składniki
-
20 g de sucre en poudre
-
25 g de cassonade
-
200 g de biscuits speculoos émiettés
-
100 g de lait entier
-
50 g de beurre doux coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 370 g
Sód
749 mg
Białko
16 g
Kalorie
6593 kJ /
1576 kcal
Tłuszcz
84 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
48 g
Węglowodany
187 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Délice pomme-speculoos
12 godz.
Macarons coco-chocolat blanc
5 godz. 5 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Crème dessert au caramel
1 godz.
Pastador aux speculoos
20 min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 godz. 30 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 godz. 40 min
Millionnaire shortbread
7 godz. 40 min
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Crème dessert saveur madeleine
20 min