Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de biscuits speculoos
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fraises, coupées en deux ou quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2959.4 kJ / 707.3 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 52.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 533.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2 Std.
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Fondant au chocolat
40min
Bonbons à la fraise
Keine Bewertungen
Bonbons chocolat viennois
50min
Café dalgona irlandais
10min
Cheesecake speculoos et caramel
2 Std. 45 Min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 Min
Chantilly
5 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Sauce fromagère
30 Min