Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de biscuits speculoos
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 250 g de fraises, coupées en deux ou quatre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2959.4 kJ / 707.3 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 52.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.4 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 533.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 godz. 30 min
Nuage au chocolat
45min
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Cake marbré à la vapeur
1 godz. 15 min
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Cookies américains
30min
Crème fouettée mascarpone
5 min
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Gâteau moelleux au chocolat
40min